Behandling

Akupunkturbehandling

Akupunktur påverkar hela kroppen och behandlingsområdet är därför brett. Såväl fysiska som psykiska tillstånd kan behandlas. Några vanliga besvär är tex. olika typer av smärttillstånd såsom ryggvärk, nackvärk, huvudvärk, spända axlar, tennisarmbåge, musarm, onda knän och frozen shoulder.
Andra vanliga besvär är stress, sömnstörningar, oro, ångest, allergi, mag- tarmproblem, rökavvänjning, menstruations- och klimakteriebesvär samt infertilitet.

Läs mer...

Ca. 60 min. 700kr     Boka tid

Massage

Om du är trött och sliten och önskar en stunds lugn och skön avkoppling för kropp och själ är detta rätt behandling för dig. En rogivande men djupgående massagebehandling som efter önskemål och behov kan kombineras med koppning el. akupunktur.

30 min. 450kr     Boka tid
45 min. 600kr     Boka tid
60 min. 700kr     Boka tid

Gua sha

Vid behandling av stelhet, smärta, rörelseinskränkning och/eller inflammation.

Gua sha är en manuell medicinsk behandlingsform som har använts i hela Asien i århundraden. Gua betyder "gnugga" eller "pressa-dra”. Sha är en term som beskriver blodstockning i ytvävnaden i områden där patienten kan uppleva stelhet och smärta. Sha är också namnet på de små röda prickar som kommer fram av behandlingen. Fördelarna med Gua sha är många. Den löser kramper och smärta, samt främjar normal cirkulation till muskler, vävnader och organ.

30 min. 450kr     Boka tid

 

Obs! Avbokning skall ske senast dagen innan behandling. Uteblivet besök eller avbokning samma dag debiteras.