Om mig

Erika_svartvit_rundad.jpg

 

"Min vision är att den traditionella kinesiska medicinen skall kunna samverka med dagens skolmedicin för att människor skall kunna erbjudas en individuellt anpassad vård och därmed bättre förutsättningar till hälsa."

 

Jag som driver företaget heter Erika Dénes och är diplomerad akupunktör enligt Traditionell Kinesisk Medicin. Jag har studerat 3 år Akupunktur, 1,5 år Västerländsk Basmedicin samt Xin Ping-terapi på Nei Jing Akademin i Enköping. 2013 vidareutbildade jag mig på Beijing Xuan Wu Hospital of Traditional Chinese Medicine och 2014 var jag återigen i Kina för att fördjupa mig i pulsdiagnostik vid Beijing Qixuan Medicine Academy.

Min ambition är att hela tiden vidareutbilda och utveckla mig för att få en ökad och djupare förståelse och kunskap för mitt arbete, mig själv och andra människor.
Målet med denna ambition är att kunna möta och hjälpa mina klienter på bästa sätt.

Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet Traditionell Kinesisk Medicin, innehar patientansvarsförsäkring, använder enbart sterila engångsnålar, uppfyller socialstyrelsens hygienkrav, har tystnadsplikt samt arbetar under etiska regler.

 

Länkar

Nei Jing Akademien - Skolan För Traditionell Kinesisk Medicin - www.neijingakademin.se

Svenska Akupunkturförbundet Traditionell Kinesisk Medicin - www.akupunkturforbundet.se